مقدار گوشت بریان برای هر نفر
نوشته شده توسط : مسعود کاظمی

ژله بستنی خوشمزه و جذاب چندین سالی است به عنوان دسر روی سفره های پذیرایی ما راه یافته است. ژله به وجود آمده از عصاره ای است که از پختن استخوان حیوانات بدست می آید و ماده ای مفید و منعقد کننده است که در هنگام مخلوط شدن با آب میوه طبیعی و شکر ژله ای می شود که ما به صورت بازاری تهیه می کنیم. البته به شکل فرآوری شده و پودری است.

ژله بستنی به روش های متفاوت تهیه می شود به صورت ژله خرده شیشه، لایه ای، حتی می توانید یک لایه ژله و یک لایه ژله بستنی تهیه کنید. مدل های متفاوتی وجود دارد که این کاملا سلیقه ای است.

ژله بستنی نوع دیگری از ژله است که طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد و ترفند خاصی هم ندارد. اما آنچه که آن را متفاوت می کند طعم و بافت آن است که باعث می شود علاقه مندان زیادی داشته باشد. ژله بستنی در واقع به این صورت است که شما به جای آن قسمت از طرز تهیه ژله که نیاز است آب سرد اضافه کنید بستنی می ریزید.

 

بریانی اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه اش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا یکی از مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می آید.

بریون یا بریان نام یکی از غذاهای محلی اصفهان است و بریونی یا بریانی به محلی اطلاق می‌شود که این غذا را در آن سرو می‌کنند. بریون غذای چرب و سنگینی است که معمولا در وعده ناهار مصرف می‌شود. مواد اولیه این غذا گوشت و چربی گوسفندی، پیاز و ادویه‌های مخصوص است. در کنار بریون مقدار کمی از جگر سفید گوسفندی قرار می‌دهند؛ این ترکیب همراه با ادویه‌های مختلف پخته و چرخ می‌شود.

بریون برحسب سلیقه با خلال پسته و بادام زعفرانی، کنجد، گردو، زرشک و دارچین تزیین و لای نان سنگگ سرو می‌شود. در کنار بریون می‌توان آبگوشت آن را نیز سفارش داد. از کشک برای طعم‌دار کردن آبگوشت بریان استفاده می‌کنند. گفتنی است که مهارت تهیه و پخت بریان اصفهان در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است. 

 

کیک پرتقالی ساده ترکیبی از آب پرتقال تازه و پوست آن می باشد. و بافت ترد و نرمی دارد. طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه بسیار ساده و کم زحمت می باشد.

اما برای داشتن یک کیک پرتقالی عالی و هرچه خوشمزه تر شدن آن و خوب پف کردن کیک، لازم است تا نکات مهمی را رعایت کنید. و در نهایت از نتیجه کارتان لذت ببرید. کیک پرتقالی می تواند یک انتخاب خوب و خوشمزه برای عصرهای پاییز و زمستان و شیرین کردن لحظه های شما باشد. رسپی این کیک لذیذ  را از دست ندهید.

 

کیک شیفون (به انگلیسی: chiffon cake) نوعی کیک بسیار ساده ست که به عنوان کیک پایه برای کیک تولد بسیار مناسب است. در ادامه مطلب طرز تهیه کیک شیفون با بافت بسیار نرم و لطیف آموزش داده شده است.

 پس با من همراه بشوید و طی چند مرحله آسان این کیک خوشمزه رو درست کنید.





:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آبان 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: