نوشته شده توسط : مسعود کاظمی

قبلا دستور تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده رو در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی قرار دادیم. امروز میخوایم طرز تهیه همبرگر گوشت و سویا رو به شما همراهان گرامی آموزش بدیم. سویا  ماده غذایی کم کالری و کم چرب و  غنی از  فیبر، پروتئین و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی لازم برای سلامتی بدن می باشد. پس حتما از سویا در کنار گوشت استفاده کنید. اگر از گوشت قرمز خوشتون نمی میاد می تونید همبرگر مرغ درست کنید.

همبرگر نوعی ساندویچ گوشت است که همراه با مخلفات و داخل نان گرد سرو می‌شود. همبرگر را معمولا با گوشت گاو و در برخی مناطق با گوشت گوسفندی و عمدتا به شکل گریل‌شده یا سرخ‌شده تهیه می‌کنند اما نوع دیگری از همبرگر نیز تهیه می‌شود که ویژه گیاه‌خواران است و با استفاده از سویا تهیه می‌شود.

طعم این همبرگر گیاهی با همبرگر معمولی کمی متفاوت است اما هر دو خوشمزه بوده و طرفداران خاص خود را دارند. قبلا، طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک دونالد و همچنین طرز تهیه نان همبرگر خانگی را به طور کامل آموزش داده‌ایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا و همچنین طرز تهیه همبرگر با سویا (سویا برگر گیاهی) را به شما آموزش دهیم.

 

طرز تهیه کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می‌دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.

 

کیک پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها می باشد که در واقع همان پیتزای معمولی است که به شکل کیک تهیه می شود و حجم بیشتری دارد.ضمن اینکه بسیار جذاب و هیجان انگیز است.کیک پیتزا از لایه های خمیر و مواد پیتزا بیشتری تهیه شده و روی هم قرار می گیرد و مانند یک کیک داخل قالب تهیه می شود.اگر میخواهید در میان انواع پیتزاهایی که وجود دارد یک نوع متفاوت تری را امتحان کنید ما به شما پیشنهاد کیک پیتزا را میدهیم و مطمئنیم که بچه ها و خانواده بشدت از این غذا استقبال می کنند.

 

با توجه به استقبال زیاد از کیک فوندانت (fondant cake) در نظر داریم در این نوشته روش و فوت و فن فوندانت کشی روی کیک را آموزش دهیم تا از این به بعد حد اقل برای مناسبت های کوچک و خانوادگی کیک فوندانت خانگی تهیه کنید. نکته مهم در انجام این کار داشتن دقت و صبر کافی است تا کیکی صاف و یکدست داشته باشید.

 



:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مسعود کاظمی

ژله بستنی خوشمزه و جذاب چندین سالی است به عنوان دسر روی سفره های پذیرایی ما راه یافته است. ژله به وجود آمده از عصاره ای است که از پختن استخوان حیوانات بدست می آید و ماده ای مفید و منعقد کننده است که در هنگام مخلوط شدن با آب میوه طبیعی و شکر ژله ای می شود که ما به صورت بازاری تهیه می کنیم. البته به شکل فرآوری شده و پودری است.

ژله بستنی به روش های متفاوت تهیه می شود به صورت ژله خرده شیشه، لایه ای، حتی می توانید یک لایه ژله و یک لایه ژله بستنی تهیه کنید. مدل های متفاوتی وجود دارد که این کاملا سلیقه ای است.

ژله بستنی نوع دیگری از ژله است که طرز تهیه آن بسیار راحت می باشد و ترفند خاصی هم ندارد. اما آنچه که آن را متفاوت می کند طعم و بافت آن است که باعث می شود علاقه مندان زیادی داشته باشد. ژله بستنی در واقع به این صورت است که شما به جای آن قسمت از طرز تهیه ژله که نیاز است آب سرد اضافه کنید بستنی می ریزید.

 

بریانی اصفهان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که آوازه اش در بسیاری از کشورهای جهان نیز پیچیده و در میان ایرانیان نیز کمابیش خورنده دارد. این غذا یکی از مشهورترین غذای سنتی اصفهان به شمار می آید.

بریون یا بریان نام یکی از غذاهای محلی اصفهان است و بریونی یا بریانی به محلی اطلاق می‌شود که این غذا را در آن سرو می‌کنند. بریون غذای چرب و سنگینی است که معمولا در وعده ناهار مصرف می‌شود. مواد اولیه این غذا گوشت و چربی گوسفندی، پیاز و ادویه‌های مخصوص است. در کنار بریون مقدار کمی از جگر سفید گوسفندی قرار می‌دهند؛ این ترکیب همراه با ادویه‌های مختلف پخته و چرخ می‌شود.

بریون برحسب سلیقه با خلال پسته و بادام زعفرانی، کنجد، گردو، زرشک و دارچین تزیین و لای نان سنگگ سرو می‌شود. در کنار بریون می‌توان آبگوشت آن را نیز سفارش داد. از کشک برای طعم‌دار کردن آبگوشت بریان استفاده می‌کنند. گفتنی است که مهارت تهیه و پخت بریان اصفهان در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است. 

 

کیک پرتقالی ساده ترکیبی از آب پرتقال تازه و پوست آن می باشد. و بافت ترد و نرمی دارد. طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه بسیار ساده و کم زحمت می باشد.

اما برای داشتن یک کیک پرتقالی عالی و هرچه خوشمزه تر شدن آن و خوب پف کردن کیک، لازم است تا نکات مهمی را رعایت کنید. و در نهایت از نتیجه کارتان لذت ببرید. کیک پرتقالی می تواند یک انتخاب خوب و خوشمزه برای عصرهای پاییز و زمستان و شیرین کردن لحظه های شما باشد. رسپی این کیک لذیذ  را از دست ندهید.

 

کیک شیفون (به انگلیسی: chiffon cake) نوعی کیک بسیار ساده ست که به عنوان کیک پایه برای کیک تولد بسیار مناسب است. در ادامه مطلب طرز تهیه کیک شیفون با بافت بسیار نرم و لطیف آموزش داده شده است.

 پس با من همراه بشوید و طی چند مرحله آسان این کیک خوشمزه رو درست کنید.



:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مسعود کاظمی

یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی در کره، دوکبوکی است. دستورهای متفاوتی برای دوکبوکی هست اما در میان محبوب ترین ها می توان با دوکبوکی اشاره کرد که با کیک برنج و عصاره سوپ کره ای درست می شوند. این غذا به شدت خوشمزه بوده، طعم اومامی دارد و راستش را بخواهید اعتیاد آور هم هست. تا جاییکه حتی اگر شکم تان پر هم باشد ترجیح می دهید کمی از آن را بخورید و بعد از این به راهتان ادامه دهید.

 

یکی دیگر از دلایل محبوبیت این غذای کره ای آسان بودنش و طرز تهیه های متفاوتی است که برای پختش وجود دارد. به عبارتی هر کسی می تواند با آسان ترین روش و دم دست ترین مواد اولیه برای خودش دوکبوکی درست کند.

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین انواع سالاد است. برای تهیه کردن سالاد ماکارونی می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود عمل کنید و مواد اولیه را تغییر دهید. برای مثال می توانید سالاد ماکارونی با مرغ، سالاد ماکارونی با سوسیس، سالاد ماکارونی با ژامبون و … را درست کنید.

 

سالاد ماکارونی با کالباس یکی از بهترین انتخاب ها برای پذیرایی کردن از مهمانان در تولد، دورهمی های عصرانه و … می باشد. این سالاد را می توانید در کنار غذای اصلی در مهمانی های ناهار و یا شام به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. این سالاد خوشمزه خیلی سریع و راحت آماده می شود و طعم و مزه خیلی خوبی هم دارد. می توانید مطمئن باشید که همه مهمانان شما از بچه ها گرفته تا بزرگترها از این سالاد خوشمزه استقبال خواهند کرد.

 

ابتدا تخم مرغ ها را یک به یک، همراه شکر با همزن می زنیم تا کرم رنگ شوند، سپس روغن و ماست را به این مخلوط اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ظرفی دیگر وانیل، بکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده به مایه ی اولیه ی کیک اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط می کنیم، قالب مورد نظر را با روغن یا کره چرب نموده مایه ی کیک را داخل قالب میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده، با درجه حرارت ١٧٠ درجه سانتیگراد به مدت ٣٥ دقیقه قرار می دهیم. کیک ماست خوشمزه و خانگی شما آماده است.

 

امروزه کرم های بسیار زیادی وجود دارند که برای طعم دار کردن و همچنین پوشش و زیبایی کیک ها به کار برده میشن. کرم های خامه ای، کره ای، پنیری و کرم های پر طرفدار شکلاتی. گاناش یا گَنِش ها، یکی از همین انواع کرم های شکلاتی هستند که از ترکیب خامه و شکلات درست میشه. امروز با هم طرزتهیه گاناش رو می بینیم تا ان شاءالله در تهیه کیک ها و شیرینی هامون در آینده ازش استفاده کنیم.



:: بازدید از این مطلب : 326
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مسعود کاظمی

خیلی از کدبانو ها دغدغه دارند تا تمام کیک ها و شیرینی هایی که در قنادی می بینند را در منزل تهیه کنند تا هم از طعم و مزه آن لذت ببرند و هم از سالم و تازه بودن آن مطمئن شوند.برای اینکه بتوانید به آن مرحله از کیک پزی برسید باید بتوانید خودتان خامه کیک قنادی را تهیه کنید پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه خامه کیک خانگی را به شما آموزش دهیم.

خامه کیک را می توانید با 2 روش تهیه کنید اگر هم زن برقی در دسترس است از روش اول استفاده کنید و اگر هم زن نبود می توانید از روش دوم استفاده کنید.

 خامه، وانیل و خاک قند را به درون ظرف میریزیم و با دور کند هم زن شروع به زدن آن می کنیم و باید حتما بالای سر خامه باشید تا به محض اینکه خامه شکل خود را گرفت هم زن را خاموش کنید چون بعد از اینکه خامه شکل بگیرد و هم زدن ادامه داشته باشد خامه به کره تبدیل می شود.

 

ماهی سرخ شده یکی از روش های بسیار ساده برای تهیه ماهی می باشد که شاید پیش پا افتاده باشد ولی بسیار پر نکته و فوت و فن می باشد و برای کسانی که تازه شروع به آشپزی کردن می تواند پست مناسبی باشد. شاید شما در نگاه اول فکر کنید سرخ کردن ماهی و مرینت کردن کار ساه ی است ولی از بین بردن بوی زهم ماهی و نرم شدن آن فاکتور بسیار مهمی می باشد.

شما می توانید این ماهی سرخ شده را برنج ساده و یا سبزی پلو سرو کنید. دقت کنید برای مرینت کردن ماهی مهم ترین نکته ی که می توانید همیشه برای همه ماهی در نظر داشته باشید این می باشد که مواد ماهی نباید زمان زیادی در مواد مرینت باشد .

زیرا ماهی بر اثر زیاد ماندن در مواد مرینت بافت خود را از دست می دهد و بهتر است ماهی را به صورت تازه تازه تهیه و سرو کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه ماهی سرخ شده رستورانی و مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

در تهیه این کیک شما علاوه بر روش درست کردن کیک بستنی ،با طرز تهیه یک کیک خوب با بافت عالی را هم یاد خواهی گرفت که برای خامه کشی مناسب است.

ابتدا سفیده را از زرده جدا کنید و نکاتی مثل تمیز بودن ظرف برای زدن سفیده و یا اینکه سفیده نباید خیلی سرد ویا گرم باشد.همچنین سر همزن شما باید موقع زدن سفیده به کف ظرف بخورد تا همه سفیده ها یکدست زده شوند و سفیده آب نیندازد را رعایت کنید.

سفیده را بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد.در ظرف دیگری شکر و روغن را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زردها را یکی یکی به روغن و شکر زده شده اضافه کنید و هر تخم مرغ را 30 ثانیه بزنید.آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید و نیمی از آن را به زرده تخم مرغ و روغن و شکر اضافه کنید و در حد 30 ثانیه با همزن مخلوط کنید.آب ولرم را اضافه کنید و 30 ثانیه با دور کند همزن هم بزنید و بقیه آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و باز 30 ثانیه هم بزنید. 

درست کردن کیک در خانه کار چندان سختی نیست.امروزه خیلی ها علاقه مند هستند تا کیک های مختلف را در خانه درست کنند و وقتی حرف از کیک خیس شکلاتی به میان میاید علاقه چند برابر می شود.

کیک خیس

مواد لازم برای دستور کیک خیس :

در تعیین مقدار مواد اولیه کیک شکلاتی خیس از لیوان استفاده شده است و فرقی ندارد  که شما از چه لیوانی استفاده کنید فقط تمام مواد اولیه را با یک لیوان اندازه گیری کنید تا تناسب مواد اولیه بهم نخورد.



:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 آبان 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مسعود کاظمی

حریره بادام یکی از غذاهای بسیار مقوی و مغذی برای کودکان در سن رشد و سالمندان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای معده های حساس نیز بسیار مناسب است. حریره بادام از نظر ظاهری شباهت زیادی به فرنی آرد برنج دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۱ نفر حریره بادام تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری حریره بادام تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه حریره بادام در موضوع آشپزی سایت پارسی دی همراه باشید.

 

ابتدا بادام ها را در آب جوش می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه کنار می گذاریم، پس از گذشت ۵ دقیقه بادام ها را داخل آب سرد می ریزیم و چند دقیقه صبر می کنیم. حالا پوست بادام ها را به راحتی با دست جدا می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه نصف استکان آب و ۱ قاشق چایخوری شکر به بادام ها اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا بادام پوره شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بادام پوره شده را روی حرارت ملایم هم می زنیم تا بپزد. در ادامه آرد برنج را داخل شیر سرد حل می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا گلوله های درون شیر به طور کامل از بین برود سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

 

کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود با نام زبرا که در انگلیسی به معنی گور خر است شناخته می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

 

قبل از شروع به کار ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را زرده و سفیده از هم جدا کرده و در ظرف سفیده نصف شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد و در یخچال قرار دهید. سپس زرده را به همراه شکر خوب مخلوط کرده تا کشدار شود.

قالبی به قطر ۲۲- ۲۳ سانت را چرب کرده و سپس اول مواد سفید را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید و بعد مواد کاکائویی را روی سطح سفید ریخته و صاف کرده و قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار داده تا زمانی که خلال دندان را داخل سطح کیک فرو می برید تمیز دربیاید سپس کیک دو رنگ گردویی را از قالب خارج کرده و با سس شکلاتی تزئین کنید.

  • میزان اضافه کردن گردو به دلخواه می باشد.
  • در مرحله سوم قسمت اول مواد را زیاد هم نزنید.
  • می توانید در قابلمه و یا پلوپز نیز این کیک را تهیه کنید.
  • باید ۱/۳ از مواد کیک را داخل قالب بریزید و بقیه قالب خالی باشد.


:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 آبان 1401 | نظرات ()